Presupus atentat chimic împotriva unei baze americane din Irak

Apropo.ro / 04.06.2007, 10:35
Presupus atentat chimic împotriva unei baze americane din Irak
Mai multi militari americani au semnalat probleme respiratorii dupa explozia de duminica a unei masini-capcana în fata uneia dintre bazele lor, în apropiere de Baaquba, la 60 de kilometri nord de Bagdad, a anuntat armata americana, citata de AFP. "O masina-capcana a explodat, duminica,

Mai multi militari americani au semnalat probleme respiratorii dupa explozia de duminica a unei masini-capcana în fata uneia dintre bazele lor, în apropiere de Baaquba, la 60 de kilometri nord de Bagdad, a anuntat armata americana, citata de AFP.

„O masina-capcana a explodat, duminica, în fata bazei Warhorse din apropiere de Baaquba. Atentatul a avut loc în vecinatatea unui punct de intrare, însa nu l-a afectat nici pe acesta, nici baza militara (…) si nici nu a provocat victime”, se arata într-un comunicat al armatei.

„Dupa acest atac, infomatii neconfirmate au mentionat un nor de fum colorat în apropierea exploziei, iar mai multi militari au declarat ca au probleme respiratorii minore si le lacrimeaza ochii”, adauga armata.

Mediafax