Presupusa amantă a lui Zsolt Csergo, corp tonifiat, fără urmă de celulită, la 43 de ani. Alimentul pe care îl consumă zilnic Kinga Sebestyen

De: Cristiana Trifu / 05.12.2017, 14:29
Presupusa amantă a lui Zsolt Csergo, corp tonifiat, fără urmă de celulită, la 43 de ani.  Alimentul pe care îl consumă zilnic Kinga Sebestyen
Kinga Sebestyen are la 43 de ani un corp tonifiat, fără urmă de celulită. secretul: 15 ani de sport aproape zilnic, dar şi o dietă echilibrată.

Totuşi, unul din secretele siluetei sale este şi faptul că include în meniul său zilnic ananasul, acesta fiind fructul care ajută să se ardă caloriile în exces.

Fiica presupusei amante a lui Zsolt Csergo a slăbit 60 de kilograme. Kinga Sebestyen i-a recomandat dieta – FOTO

„În prezent îmi este mult mai uşor să găsesc mâncare sănătoasă la restaurante sau în magazine. În urmă cu zece ani era dificil să îţi poţi menţine un stil alimentar sănătos pentru că găseai în magazine numai produse cu conservanţi, E-uri şi mult zahăr. Atunci trebuia să îmi iau mâncare la caserolă de acasă şi să am grijă să fac mult sport pentru a arde caloriile suplimentare ce se puteau depune ca grăsime. În prezent, am grijă ca zi de zi să mănânc ananas. Proaspăt taiat, pe care îl consum ca atare ori în combinaţie cu alte alimente. Dimineaţa beau un fresh de ananas, la prânz îl pun în salata cu pui, vita sau curcan, şi între mese, când mi-e poftă. Seara aleg o supă sau un peşte cu salată. Evit tot ce are zahăr, făină şi sucuri carbogazoase. De la o vreme evit şi lactatele”, declară Kinga Sebestyen.

La cei 43 de ani ai săi şi la înălţimea de 1,70 cm, Kinga Sebestyen are 53 kilograme şi un corp perfect tonifiat, rezultatul sportului pe ghete Kangoo Jumps pe care îl practică aproape zilnic.