Pretenţii de DIVĂ. Cele mai fiţoase celebrităţi

De: Cătălina Matei / 02.11.2014, 09:00
Pretenţii de DIVĂ. Cele mai fiţoase celebrităţi
Se ştie că vedetele sunt mai pretenţioase, însă unele dintre ele sunt extrem de exagerate. De la o prostitiuată cheală şi până la un valet special pentru a arunca guma de mestecat, iată care sunt cele mai fiţoase dorinţe ale celebrităţilor!

Rihanna – un dressing plin de flori şi lumânări parfumate

Cântăreaţa originară din Barbados nu este deloc modestă atunci când vine vorba de condiţiile din spatele scenei. Astfel, înainte de semna un contract pentru susţinerea unui concert, Rihanna a avut următoarele dorinţe: cabina sa să fie plină cu flori şi lumânări parfumate, iar în mijlocul ei să existe o canapea albă. De asemenea, restul mobilierului să fie acoperit cu un şifon albastru-gheaţă, iar din încăpere să nu lipsească un tonomat de junk-food!

 

Mariah Carey – Cine îi aruncă guma?

De ce are nevoie o divă? De un valet special! Astfel, artista a stipulat în prevederile uni contract pentru un recital prezenţa unui valet special care să o însoţească peste tot şi care să-i arunce guma de mestecat de câte ori era necesar. Printre cerinţele speciale s-au mai numărat şi o sticlă din cea mai scumpă şampanie din lume, ”Cristal”, un serviciu de ceai din cel mai fin porţelan, un purificator de aer, un căţeluş şi mai mulţi pisoi.

 

Madonna – anturaj de 200 de persoane

Niciun concert fără… 200 de persoane în jurul ei! Astfel, anturajul Madonnei este format din 30 de gărzi de corp, un instructor de yoga, un curăţător chimic şi mai mulţi bucătari. În plus, cabina ei trebuie dotată cu 20 de linii telefonice internaţionale, crini şi trandafiri albi şi roz, ale căror tulpini  trebuie tăiate exact la 6 centimetri!

 

Jennifer Lopez – numai alimente albe!

Petenţiile divei au fost atât de exagerate, încât organizatorii unui turneu de cricket din India, la deschiderea căruia fusese invitată J Lo să cânte, au renunţat să o mai invite. Care au fost fiţele? Jennifer a cerut un avion privat, un hotel întreg pentru armata sa de stilişti şi de asistenţi, numai alimente de culoare albă, iar cafeaua trebuia amestectă în sensul invers acelor de ceasornic.

 

James Brown – să vină fetele!

Bunicul muzicii soul era faimos nu doar pentru timbrul vocii sale, ci şi pentru apetitul său pentru sexul frumos. Prin urmare, din cabina lui James Brown nu lipseau două fete sub 21 de ani şi un foehn!

 

Marilyn Manson – ursuleţi din jeleu şi o prostituată cheală

Nu se putea ca excentricul cântăreţ să aibă nişte pretenţii normale! Ce-şi dorea Marilyn? Aer condiţionat, ursuleţi din jeleu, chipsuri Dorito, popcorn la microunde, alune şi… ”o prostituată cheală fără dinţi”!

 

Britney Spears – 2.000 de cereri!

În perioada sa de glorie, ”prinţesa muzicii pop” stipula în contractele sale pentru diverse concerte aproape 2.000 de cereri speciale, printre care: preparate din peşte şi chipsuri, o poză înrămată cu idolul ei. Prinţesa Diana, cheeseburgeri fără chifle, 100 de smochine şi prune uscate… şi pastă de dinţi!

 

P Diddy – obsedat de igienă!

Se spune că artistul ţine foarte mult la igiena personală. Atât de mult, încât a cerut, la un moment dat, ca în cabina sa să fie aduse 204 de prosoape şi 20 de bucăţi de săpun. De asemenea, a mai pretins două sticle de coniac Hennessy, şampanie, vodcă şi un Maybach blindat!

 

Prince – are nevoie de un medic personal

Artistul nu pleacă în niciun turneu fără medicul său personal, responsabil cu administrarea vaccinurilor şi a vitaminelor. Iar toate alimentele trebuie acoperită în folie transparentă de plastic. De asemenea, din frigiderul lui Prince nu trebuie să lipsească ceaiul Yogi Choco şi lumânări parfumate cu aromă de iasomie şi levănţică.

 

Cătălina Matei

Foto: Hepta