Pretențiile trupei Depeche Mode pentru concertul din București

De: Gabriela Voicu / 10.05.2013, 14:10
Pretențiile trupei Depeche Mode pentru concertul din București
Primul mare concert al anului - Depeche Mode - va avea loc pe 15 mai, la Arena Nationala, iar cei trei membri vor beneficia de tratamente VIP pe durata șederii lor în București.

Doar o săptămână îi mai desparte pe fanii legendarei trupe Depeche Mode de reîntâlnirea cu idolii lor, iar echipa de producție a dat deja startul pregătirilor pe Arena Nationala, pentru show-ul de pe 15 mai. Dar, care sunt pretențiile vedetelor pentru acest eveniment?

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Dacă Dave Gahan a ales să se relaxeze singur înainte de concert, Martin Gore și Andy Fletcher vor împărți aceeași cabină care va fi decorată conform cerințelor fiecăruia dintre ei. De altfel, întreaga zonă de culise care va fi pusă la dispoziția membrilor trupei și a echipei acestora va fi amenajată conform solicitărilor primite de la reprezentanții artiștilor. Din cabinele membrilor Depeche Mode nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon și lumânările ambientale menite să ofere întregii încăperi un aer foarte „cozy”, conform cerințelor artiștilor.

Depeche Mode – „Heaven”

Aceștia vor mai avea la dispoziție o „cameră de zi”, dotată cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, măsuțe de cafea și open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere. Camera va fi concepută ca un spațiu deschis, de socializare pentru toți membrii trupei și invitații lor. Martin Gore și Andy Fletcher ar dori sa viziteze Bucureștiul, daca vor avea timp înainte de repetiții. Ei vor avea la dispoziție, pe toată durata vizitei în România, un șofer personal, bun cunoscător al Capitalei și vorbitor fluent de limba engleză, care să-i însoțească la o plimbare.

Împărțirea spațiului dedicat concertului trupei Depeche Mode

Depeche Mode revin în România pe 15 mai 2013, într-un concert organizat de Emagic. Trupa F.O.X a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher îl vor susține.

Celebrând mai mult de trei decenii în industria muzicală, cu peste 100 milioane de albume vândute în toată lumea, Depeche Mode și-a petrecut mare parte a acestui an lucrând la cel de-al 13-lea material discografic. Lansarea albumului este programată pentru primăvara anului viitor, succedând Sound Of The Universe din 2009. „Sunt extrem de entuziasmat în privința lansării unui nou album și sunt nerăbdător să încep turneul!” a declarat Dave Gahan.

Biletele pentru concertul Depeche Mode din 15 mai 2013 au fost puse în vânzare începând din 29 octombrie, acestea fiind disponibile în mai multe categorii de preț, între 135 și 435 lei.

Citește mai multe despre pretențiile trupei Depeche Mode pentru concertul din București, pe ProTV Magazin.ro