Pretențiile trupei Red Hot Chili Peppers pentru concertul din România

De: Gabriela Voicu / 24.08.2012, 09:56
Pretențiile trupei Red Hot Chili Peppers pentru concertul din România
Trupa Red Hot Chili Peppers are pretenții "ZEN" pentru concertul din 31 august pe care îl va susține în România.

Red Hot Chili Peppers vor concerta în București pe 31 august, la Arena Națională. Ca toate starurile care au venit la noi în ultima vreme, și ei au câteva cerințe.

Stafful trupei a solicitat organizatorilor să asigure în culise o cameră de relaxare în care Anthony, Flea, Josh și Chad să se poată destinde.

Situată în backstage, această cameră pentru meditație nu trebuie să fie sub nicio formă albastră, însă trebuie să fie cât mai aerisită, luminată natural și amenajată cu draperii, covoare și numeroase plante verzi, potrivit Emagic.

Totodată, din această încăpere nu trebuie să lipsească o măsuță de cafea, apa plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, boluri cu fructe și legume de sezon, brânzeturi și prăjituri din orez.

Mesaj de la Red Hot Chilii Peppers pentru fanii români

Trupa mai dorește două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboșarul trupei, și solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Națională.

Concertul formației va fi inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al ei,”I’m With You”.

Ultimele bilete disponibile în tribune și la peluză mai pot fi achiziționate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la prețuri începând de la 155 de lei.

Recent, Red Hot Chili Peppers au transmis un mesaj video fanilor din Romania, in stilul caracterisitic.