Pretinde că este paralizată și merge într-un scaun cu rotile (Video)

Apropo.ro / 28.01.2013, 11:30
Pretinde că este paralizată și merge într-un scaun cu rotile (Video)
O americancă în vârstă de 57 de ani pretinde că este paralizată și se deplasează într-un scaun cu rotile. Șocant este motivul care a adus-o în starea asta...

Chloe Jennings-White, în vârstă de 57 de ani, din SUA, suferă de o boală rară numită „Dereglarea Integrității Identității Corporale” (BIID).

Această boală îi provoacă plăcerea de a merge într-un scaun cu rotile, precum paraplegicii.

Medicii au diagnosticat-o cu această boală în 2008 și i-au sugerat să folosească un scaun cu rotile pentru a-și mai ameliora tulburarea. Atunci, femeia s-a arătat extrem de încântată de recomandarea specialiștilor.

Chloe este cercetător psihiatru (a studiat la Cambridge), umblă în scaun cu rotile, și pretinde că este paralizată

Este o imensă ușurare pentru mine să umblu în scaun cu rotile (…) BIID este o tulburare psihică severă, dar eu nu îmi dădeam seama că așa ceva mi se întâmpla, de fapt, mie„, a mărturisit Chloe pentru mirror.co.uk.

Acum știu, în sfârșit, că nu sunt singura (care suferă de aceasta boală, n.r.), iar scaunul cu rotile îmi potolește dorința de a-mi rupe singură coloana vertebrală și cred că scaunul mi-a salvat viața”, a mai spus Chloe.

Obsesia lui Chloe a început la 9 ani

Încă de la vârsta de 9 ani, Chloe era fascinată de mătușa ei care umbla într-un scaun cu rotile, după ce a suferit un accident cu bicicleta.

Chloe a vrut să-și copieze mătușa, astfel că a încercat de multe ori să se accidenteze, cu gândul că va ajunge și ea precum idolul ei.

Într-una dintre încercările ei de a se accidenta, Chloe își amintește că a căzut atât de rău încât era să-și rupă gâtul și spinarea și să ajungă cvadriplegică, adică paralizată total. Acest lucru era singurul de care era conștientă că nu îl dorește.

Și în copilărie, Chloe își punea singură atele la picioare, deși nu avea probleme. Așa se simțea ea fericită.

Aceste fixații care o deosebeau de cei din jur nu erau și singurele din viața ei. Chloe a realizat într-o bună zi că este lesbiană.

A cunoscut o femeie pe un site de matrimoniale cu care s-a împrietenit. Au avut o relație, însă foarte târziu i-a dezvăluit misterul vieții sale.

Femeia din viața ei, alături de prieteni, a încurajat-o să meargă la un psihoterapeut. Deși a început să își mai revină, Chloe nu a scăpat de ideea a fi măcar puțin paraplegică. A luat în calcul și posibilitatea de a se opera pentru a rămâne paralizată măcar la un picior.