Prețul pe capul meu a crescut

Apropo.ro / 10.10.2005, 10:27
Prețul pe capul meu a crescut
Unii spun ca în materie de divertisment le-a facut aproape pe toate. De curand și-a încercat norocul și cu "California", un serial tv care va aparea pe Pro TV. Însa "Ziua judecații" a fost o ispita mai mare, așa ca s-a întors în ograda Antenei 1. Și daca despre

Unii spun ca în materie de divertisment le-a facut aproape pe toate. De curand și-a încercat norocul și cu „California”, un serial tv care va aparea pe Pro TV. Însa „Ziua judecații” a fost o ispita mai mare, așa ca s-a întors în ograda Antenei 1. Și daca despre viața profesionala ar fi vorbit încontinuu, cand a venit vorba despre cea personala, obrajii Danei s-au colorat imediat și a tot dat-o la întors.

În Apropo TV am scris ca la „Ziua judecații” erau cațiva concurenți care participasera și la „Schimb de mame”, de pe Prima TV.

Exista un fenomen care a aparut acum cațiva ani și care se dezvolta pe zi ce trece. Descoperim ca cei care vor sa vina la emisie sunt în numar redus. De asta este bine sa faci casting din țara, sa mai gasești ceea ce eu numesc „prospaturi”. Dar, în mare parte sunt cam aceeași. Normal ca mie nu-mi convine sa vina unul la mine în emisiune și sa-l vad dupa cinci minute pe alt post…

Am citit prin presa ca la „Ciao, Darwin”, participanții trebuia sa-și învețe replicile.

Erau 50 de oameni, de categorii diferite, pe care noi îi aduceam în funcție de teme, carora li se spunea sa vina cu idei. „Dom’le, ești la grași. Vino cu argumente.” Și ei veneau cu idei. Unele erau stupide, dar altele erau foarte bune. Noi le dadeam curajul de a merge mai departe, poate de asta uneori pareau ca au venit cu lecția învațata de acasa.

Cu „California” cum a fost?

Pentru mine a fost foarte mișto, în sensul ca mi-am dorit foarte mult o schimbare, nu m-am dus, hai sa ma joc și eu în vacanța.

Cum a venit oferta?

Stai sa-ți spun de la capat. Dan Negru, vine din cand în cand, cand montez eu emisia, sa ma streseze. Pana la urma a plecat sa manance. Și ma suna Boncea: „Buna ziua, sunt Andrei Boncea”. Dupa care eu, „OK”. El, „Dana?” „Da.” „Uite, aș vrea sa ne întalnim, sa-ți fac o propunere”. Eu lucram înca la „Ciao Darwin”, era best off-ul, montam ultima ediție. Închid și-l sun pe Negru: „Alo, ești nesimșit, ma.” Negru are obiceiul sa faca poante. L-am luat pe Negru, l-am facut harcea parcea și mi-a zis: „Mai, nu te-am sunat, nu înțelegi?” Peste doua zile m-a sunat Boncea. Mi-a propus doua chestii la vremea respectiva. Asta și „Baieți buni”. Eu care sunt obsedata sa încep un format de la zero, i-am zis, ca vreau „California”. Mi-a placut ca idee. Am zis da, urmand sa am o perioada de grație de trei luni, în care sa vedem, daca ne înțelegem unii cu alții…

Dar totuși s-a oprit dupa doua luni. Nu v-ați suportat?

Nu, chiar nu a fost cazul. Au fost jos palaria. Pur și simplu a venit propunerea asta de a face emisiunea. E clar ca sunt înca setata pe divertisment și a fost momentul în care producția trena.

Cu dragostea cum stai? Ca despre asta nu ai zis nimic.

Mai, în general nu prea… Ne-am întalnit sa vorbim lucruri profesionale. Bine!

Ai gasit un el special, frumos, deștept, devreme acasa?

Am fost pațita, acum sa nu te superi pe mine daca nu vorbim despre chestia asta, dar m-am suparat eu pentru ca a aparut o chestie neadevarata în presa și am zis, mai bine, nu.

Ti-e dor de perioada „Surprize”?

Dintr-un anumit punct de vedere. În perioada aia mi-am facut prieteni care-mi sunt cei mai buni prieteni la ora asta. Deși toți, fara excepție, eram mult mai saraci decat suntem acum, ieșeam cred ca aproape în fiecare zi la restaurant.

Pai, cu ce bani?

Mergeam la „La mama”. Aveam zile atat de mișto. Stateam acolo pe birouri, zi și noapte, ne picau cazuri, întalniri, aoleu ce era și acolo.

Platea Lazarov atat de prost? Ca spui ca acum aveți cu toții o perioada prospera.

Nu, gandește-te ca eu am lucrat la Lazarov sezonul trecut și am fost foarte mulțumita.

S-a tot scris ca cei care lucreaza la Lazarov au salarii mici.

Eu nu am spus chestia asta. Nu, chiar nu am avut niciodata probleme din astea la Lazarov. Nicaieri pe unde am fost. M-am vandut cum am știut și ei m-au cumparat cum au considerat ei. Au facut un preț pe capul meu.

A crescut rascumpararea pe capul tau?

Trebuie sa recunosc ca da.

Ce-ți permiți acum și nu-ți permiteai atunci?

Acum? La un nivel mai mic, bucuriile mici pe care le am acum, le aveam și atunci, dar poate la un alt nivel. Ma duc și sparg toți banii pe dulciuri, pe toate prostiile posibile, pe cadouri. Chiar sunt mana sparta… Uite, în momentul asta n-am nici o geanta! Anul trecut am mers într-o vacanța cu prietena mea cea mai buna și cu iubitul ei la niște prieteni în Turcia…

Citește interviul incomod cu Dana Mladin numai în

Tags: