Prețul pe care sportivii chinezi îl plătesc pentru a ajunge campioni (Poze)

Apropo.ro / 03.08.2012, 13:00
China este una dintre țările de top, când vine vorba de recorduri sportive, însă prețul pe care aceștia îl plătesc pentru performanță este enorm.

Un sportiv nu are viața ușoară, dacă dorește să facă performanță și să obțină medalii. Este nevoie de multă disciplină, regimuri stricte, seriozitate, hotărâre, compromisuri și foarte multă muncă.

GALERIE FOTO

sportivi chinezi

Chinezii reușesc să ne uimească de fiecare dată, cu aproape orice fac ei. În privința viitorilor sportivi, ei iau munca în serios încă de mici. Ei pot face performanță și fără a avea la dispoziție săli de antrenamente ultradotate. Ei pot fi un exemplu pentru acei sportivi cărora nu le lipsește nimic, dar nu-și găsesc motivația pentru a ținti sus: medalia de aur.

sportivi chinezi

Sala de antrenamente parcă este un chin nesfărșit pentru micuții care nu au timp de joacă sau, pur și simplu, să simtă gustul dulce al copilăriei.

sportivi chinezi

Din imaginile prezentate înțelegem cum de sportivii chinezi au luat așa de multe medalii la Jocurile Olimpice, care i-a poziționat pe locul 1 în clasamentul pe medalii.