Prețurile biletelor de avion scad, din ianuarie 2015, sub 50 de euro pentru mai multe destinații

De: Dragos Tanase / 08.12.2014, 19:00
Prețurile biletelor de avion scad, din ianuarie 2015, sub 50 de euro pentru mai multe destinații
Prețurile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinații din Europa scad chiar și de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puțin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în orașe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize Vola.ro, cel mai mare portal de turism.

În Londra, una dintre capitalele europene preferate de români, un zbor în luna decembrie costă peste 200 euro și poate depăși chiar 350 euro pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Din a doua jumătate a lunii ianuarie, însă, se pot găsi bilete către capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro.

Spre Roma, o altă destinație căutată de turiștii români, prețul unui bilet în decembrie depășește 150 de euro și poate ajunge chiar la 300 euro în anumite intervale. În schimb, pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre Roma vor avea prețuri care pornesc de la 30 euro.

Alte destinații cu prețuri de pâna la trei ori mai mici începând cu primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano sau Treviso.

Mai multe detalii, pe mediafax.ro