Previziuni muzicale

Apropo.ro / 16.01.2006, 13:52
Previziuni muzicale
Ai observat vreodata ca întotdeauna anul se încheie cu bilanțuri și premii și se începe cu previziuni! De ce sa nu fac și eu un horoscop cu previziuni pentru industria muzicala pe 2006?!? Fii atent la ce concluzii am ajuns eu: Dupa cum s-au aliniat astrele, anul

Ai observat vreodata ca întotdeauna anul se încheie cu bilanțuri și premii și se începe cu previziuni! De ce sa nu fac și eu un horoscop cu previziuni pentru industria muzicala pe 2006?!? Fii atent la ce concluzii am ajuns eu:

Dupa cum s-au aliniat astrele, anul 2006 va fi fatal trupei Sexxy care pâna la finele anului – cu indulgența, nu va mai exista, cel puțin în formula actuala!

Nu se prefigureaza un an bun nici pentru cei de la Fly Project. Nu vor mai scoate pe piața nici un hit, dar nu-ți face griji pentru ei, vor trai din amintirea zilelor bune din 2005, când urcau în topuri cu Raisa!

OOOPS… degeaba s-a schimbat în totalitate componenta trupei, pentru ca tot în anonimat o sa moara!

Tot la limita existenței se afla și trupa Candy, dar se mai „salveaza” din când în când cu câte un scandal prin presa, ca de piese noi nici nu mai poate fi vorba… ce sa mai vorbim de voce!

Mai multe planete și indicatori astrologici arata un an care marcheaza finalul trupei A.S.I.A. Când într-un final s-au oprit la aceasta componenta, se pare ca și-au pierdut din farmec și nu mai servesc drept muze compozitorilor, pentru ca nu au mai ieșit pe piata cu nimic nou de foarte mult timp! Oricum trupa Heaven a fost creata pentru a le lua locul!

Coordonatele astrelor spun ca cei de la Voltaj vor fi și anul acesta în prim-plan, dar cu același tip de melodii, care seamana izbitor între ele.

Planetele s-au aliniat de bine pentru trupele cu „decolteu” gen: Blondy, Trident, Bordo etc. Asta pentru ca se poarta și anul asta „decolteul”.

Ce au în prim plan astrele pentru trupa Pops? Nici macar ele nu știu! Oricum, nu vom auzi prea multe despre ele în 2006.

Am încercat, chiar m-am straduit sa aflu previziunile pe anul 2006 pentru trupa Elegance! Dar oare ce puteau sa-mi spuna despre o trupa care nu mai exista?!?

Pentru maneliști am previziuni numai de bine, sunt și anul acesta într-o zodie protejata de Teo, Dan Negru…

Daca și voi descifrați ce spun astrele și aflați ceva în plus, scrieți-mi pe adresa [email protected]. Sa aveți un an bun!

Catalin Maruta

Tags: