Prezentatoare îndrăgită, dată afară de la Kanal D. Cine i-a luat locul?

De: Cristiana Trifu / 09.08.2018, 13:43
Prezentatoare îndrăgită, dată afară de la Kanal D. Cine i-a luat locul?
Schimbări drastice au loc la nivelul Kanal D.

Dianna Rotaru a fost înlocuită la cârma emisiunii ”Se strigă darul” de o altă vedetă din trust. La cârma emisiunii revine nimeni alta decât Andreea Mantea.

„Aştept cu nerăbdare să colind din nou ţara pentru a le oferi tinerilor căsătoriţi o ladă de zestre cât mai plină ca să aibă un start în viaţă mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiţii inedite, vor cunoaşte locuri şi oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoţia celor care îşi întemeiază o familie în faţa întregii ţări. Vor avea parte şi de multe situaţii comice pentru că sunt hotărâtă să câştig. Îi aşteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături sa se înscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea.

Dianna Rotaru este o cunoscuta cantareata si actrita din Republica Moldova, pe care telespectatorii din Romania au avut ocazia sa o admire ca invitata in foarte multe show-uri autohtone, inclusiv in cele difuzate de Kanal D.

Dianna Rotaru a debutat in mediul artistic din Romania ca solista in trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maiţa”. A lansat pana in prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine”, „La vita e bella”, „Chitara Maiţa” si „Din inima Moldovei cant”. In republica Moldova a castigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”. A jucat in filmul „Culorile”, precum si in numeroase spectacole, in cadrul Teatrului Luceafarul din Chisinau. A prezentat si emisiuni de radio si televiziune, a fost gazda pentru doua editii Eurovision desfasurate in Chisinau.