Prezentatoarea invizibilă de la Meteo (Video)

Apropo.ro / 09.05.2012, 13:20
Jessica Star, tânăra ce prezintă buletinul meteo la canalul american Fox 2, a reușit să facă din rubrica ei una dintre cele mai... amuzante.

Jessica Star, prezentatoare a buletinului meteo al postului de televiziune Fox 2, a reușit să devină invizibilă în fața camerelor de filmat și a telespectatorilor.

Jessica Star

Fata de la meteo și-a ales greșit ținuta, pentru prezentarea rubricii sale. Mai bine spus, culoarea rochiei care era la fel de verde precum chroma key (pânza din spatele prezentatoarei, care este de obicei verde, roșie sau albastră). Acesta este și motivul pentru care prezentatorii nu au voie să poatre haine în culorile pânzei respective.

MyFoxDETROIT.com

Efectele folosite pentru proiectarea imaginilor meteo au făcut ca Jessicăi să i se mai vadă doar acele părți care nu erau acoperite de rochia verde.

Jessica Star

Efectul a fost unul amuzant, atăt pentru cei din platou, cât și pentru cei de acasă. Unul dintre prezentatorii matinalului a dorit să contribuie și el la glumă și s-a „ascuns” în spatele Jessicăi. Din fericire, el purta un costum de culoare deschisă.