Prezentatoarea TV, acuzată de prostituţie! Există dovezi filmate cu camera ascunsă

De: Nicoleta Nicolae / 03.09.2015, 10:06


Prezentatoarea TV, acuzată de prostituţie! Există dovezi filmate cu camera ascunsă
O prezentatoare TV este acuzată de prostituţie chiar de fostul soţ. Bărbatul spune că vedeta ar întreţine relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, iar o noapte cu aceasta ar costa între 300 şi 700 de euro.

Un nou scandal sexual a izbucnit în peisajul mediatic! o prezentatoare TV este acuzată de prostituţie chiar de fostul soţ. Bărbatul susţine că are dovezi incontestabile împotriva vedetei, care i-a luat şi fetiţa şi nu-l mai lasă să-şi exercite drepturile de tată.

„În repetate rânduri motiva că trebuie să plece la mama sau sora ei, dar eu bănuiesc că pleca la clientii ei. Are o agendă, unde ţinea o evidenţă strictă a banilor primiţi, a călătoriilor. Tot! Primea între 300 şi 700 de euro pe întâlnire. Şi-a luat un angajament scris că va renunţa la această activitate. Am fost căsătoriţi timp de un an. Divorţul a fost pe cale amiabilă.”, a declarat Nicolae, fostul soţ al prezentatoarei TV acuzate de prostituţie.

„Doamna susţine că aceste poze au fost făcute în intimitatea dvs. Aceasta spune că dvs şi ea participaţi la petreceri de swingeri”, a specificat Simona Gherghe.