Prezervativul cu vibratii

Apropo.ro / 18.04.2008, 15:31
Prezervativul cu vibratii
Nu mai incape indoiala ca japonezii sunt cei mai inventivi. Cel mai nou produs japonez este prezervativul cu vibratii...

Nu mai incape indoiala ca japonezii sunt cei mai inventivi. Cel mai nou produs japonez este prezervativul cu vibratii, prezentat in aprilie, la Salonul International de Inventii de la Geneva.

Audienta a aplaudat inventia, dar a si devenit cea mai populara reclama a showului. Interprinzatorii japonezi au creat jucaria sexuala (prezervativul cu vibratii) dintr-un material plastic ce are la baza un inel. Inelul este este prevazut cu un un mic vibrator sferic, asezat la baza, ce ofera placere si stimulare in plus in momentele intime. Noul prezervativ se afla aproape de finalul testelor.

Femeile care au experimentat acest prezervativ au fost inspaimantate de senzatiile erotice. Ele spun ca vibratiile pot oferi doua placeri simultan. Prezervativul este usor de folosit si wirelles. "Multi barbati cred ca femeilor le plac miscarile de dute – vino, dar se inseala. Ele mai degraba prefera sa simta penisul inauntru cu miscari sus – jos" declara un star porno, prezent la Salon. Starul a adaugat ca noul produs va prinde la public foarte bine.