Prezicatoarea Tamara Globa anunta schimbari majore pentru 2012

Apropo.ro / 06.12.2011, 15:30
Prezicatoarea de origine rusa Tamara Globa Mikhailovna are previziuni uluitoare pentru anul 2012.

Tamara Globa, sotia lui Pavel Globa (astrolog rus), anunta pentru 2012 ca femeile vor prelua puterea mondiala si ca unele popoare vor disparea.

Pamantul se va transforma uluitor, teritoriile nu vor mai fi la fel cum le stiam, unele popoare vor disparea, iar altele se vor naste. Vom avea parte de seceta si de fenomene meteo cu care nu ne-am mai intalnit pana acum”, spune Tamara, cititoare in stele.

Tamara Globa

Tamara Globa

Rusoaica Mikhailovna a lansat si un volum in care vorbeste despre toate aceste schimbari majore ce vor avea loc in intreaga lume.

Vom intra in Era Varsatorului, care va dura cel putin 2000 de ani. Astfel, femeile vor fi la putere, insa nu vor deveni dictatoare, bineinteles”, scrie Tamara in cartea sa.

Potrivit numerologiei, Globa Mikhailovna crede ca cifra doi este reprezentantul feminitatii, de aceea, anul 2012 va sta sub semnul femeilor.

Pavel Globa

Pavel Globa

Si Pavel Globa are predictii pentru 2013: lumea se va cofunda intr-o serioasa criza economica, iar ulterior si in una geopolitica. Revolutiile din tarile arabe vor inceta, doar ca se va produce un al doilea flagel al crizei, in lumea islamica (2013-2016). Umanitatea va evita cel de-al treilea razboi mondial si, implicit, utilizarea armei atomice.