Prietena virtuala – doarme alaturi de tine

Apropo.ro / 18.05.2008, 14:09
Prietena virtuala - doarme alaturi de tine
Un sudent de la Universitatea din New York s-a gandit si la cei ce adorm singuri seara de seara si a creat sistemul INBED.

Din pacate, bruneta sexy se pare ca are mai multe dezavantaje decat avantaje: va trebui sa suporti un proiector pe tavan pentru a putea vedea prezenta feminina langa tine, si, aici e spilul – doar o vezi – nu o poti atinge, solutie mult prea superficiala pentru o nevoie pe care ar trebui s-o simta fiecare din noi

Totusi, sistemul permite si un grad de interactiune cu silueta feminina de langa tine. Prin intermediul undelor infrarosii este detectata miscarea si pozitia persoanei din pat. Daca incerci sa o saruti, ea se va intorce si isi va ingropa fata in perna. Cand vei sta cu spatele la ea, se va intide de-a lungul tau. Puteti sa lasati la o parte orice gand cu tenta erotica. Ea va ramane tot timpul imbracata. Autorul sugereaza si o categorie de potentiali clienti: avocatii si oamenii de afaceri din Manhattan care lucreaza prea mult pentru a-si permite sa aiba o prietena.

Citeste mai mult despre prietena virtuala in Go4it