Prigoana: „Adriana m-a imbatat si s-a dat la mine”

Apropo.ro / 04.01.2009, 09:44
Prigoana:
Silviu Prigoana ne dezvaluie intr-un interviu amanunte picante din viata sa particulara, despre cum a cunoscut-o pe Adriana Bahmuteanu si despre mostenirea copiilor sai.

Silviu Prigoana ne dezvaluie intr-un interviu amanunte picante din viata sa particulara, despre cum a cunoscut-o pe Adriana Bahmuteanu si despre mostenirea copiilor sai.

Ziarul Libertatea a realizat un interviu nonconformist cu Silviu Prigoana, in care acesta vorbeste fara false pudori despre relatia de cuplu cu Adriana, despre copiii sai, politica si bani.

Va aduce 2009 o alta insuratoare?
Silviu Prigoana: Nu-i exclus. Sunt obisnuit, deci totul e posibil. Noi, de fapt, suntem inca legati de un act oficial, intocmit la Las Vegas si pe care-l putem face valabil si in tara.

Cati copii ar trebui sa va faca Adriana ca sa va fie iar nevasta?
De cand nu mai suntem casatoriti ramane mereu gravida. Eu vreau copii, pentru ca ma simt pururea tanar.

Cum a fost prima intalnire cu Bahmuteanca?
Eram patron la Realitatea TV, iar ea a venit s-o angajez de parca se ducea la agatat in discoteca: cu tatele p-afara, cu rochie mulata pe cur… I-am zis ca e imbracata ca o pitipoanca si am dat-o afara… Versiunea ei e alta… A revenit insa dupa un timp si a angajat-o un asociat de-al meu.

Cand v-a trezit totusi primul fior?
De ziua ei m-a imbatat, s-a dat la mine. Stiti cum este cuplajul din motive alcoolice… Lucrurile au mers apoi de la sine, eu imi doream copii, puteau sa fie si cu Baba-Cloanta. Adriana m-a cerut apoi de barbat, la prima casatorie. La a doua, am cerut-o eu de nevasta.

O mai bateti cu pliciul?
Noi nu ne batem, avem divergente. Chestia cu pliciul a fost o metafora.

Cum a venit primul milion?
Pe vremea lui Ceausescu, dar n-a fost in dolari. La munca, atunci cand nu aveam ce face in timpul celor opt ore, asamblam statii de sunet de cate 200- 300 W, era 10.000 lei una la negru, ca nu se gaseau in magazine. Luam cate 3.000 lei pentru filmat si facut fotografii la o nunta. Aveam cinci video si cinci televizoare color, le inchiriam cu cate 100 lei/seara.

Citeste continuarea interviului in Libertatea
Â