Prigoană vorbește despre Adriana și fosta lui amantă!

Apropo.ro / 10.05.2014, 14:00
Prigoană vorbește despre Adriana și fosta lui amantă!
Silviu Prigoană a vorbit la Acces Direct despre noul scandal în care se află cu soția lui, Adriana Bahmuțeanu.

„Adriana este o bună actriță, plânge la comandă. Joacă un rol unde reușește să prostească pe toată lumea. Ea trăiește în lumea ei. Pentru ea, repet, fericirea înseamnă acțiuni și bani, nu sănătatea copiilor ei. Ea nu are conceptul de familie. Adriana s-a prefăcut că mă iubește. Într-o iubire nu se negociază lucrurile. Nu știu dacă m-a iubit vreodată. Foarte important este ca ea să își iubească familia și copiii.

Acum 12 ani ea trebuia să fie mamă purtătoare. După aceea a apărut povestea de dragoste. Eu de aia m-am căsătorit cu Adriana, ca să facem copii. Discuția inițială dintre mine și ea a fost ca ea să-mi facă un copil. Ea s-a oferit să-mi facă un copil. Dacă mă iubea nu deschidea permanent discuții de bani și prostii. Când iubești pe cineva, îl iubești necondiționat„, a declarat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană

„Eu am renunțat la tot pentru iubire. După ce m-am căsătorit cu Adriana nu am mai realizat nimic în viața asta. Mi-a făcut și o plângere penală, a făcut tot felul de nenorociri. Ea și-a făcut rău cu mâna ei. Eu nu știu ce vrea să acumuleze ea, habar nu am ce face cu banii. E problema ei dacă vrea să fie cea mai bogată din cimitir.

De două zile văd că a luat-o razna iarăși. Nu știu ce s-a întâmplat, Adriana știe. Nu există scandaluri și certuri acasă, că nu avem timp. Eu nu am ieșit să spun că e nespălată, cum a spus ea. De ce a stat cu mine dacă sunt nespălat? Vă spun eu de ce, pentru bani! Eu am trecut peste tot, peste aventurile ei și peste faptul că m-a denigrat. Am o carte de telefon despre aventurile Adrianei, dar nu am luat în seamă, că nici eu nu am fost ușă de biserică. Dar eu cu Argentina și cu doctorița (Ramona Cadar -n.r.) nu am avut relații sexuale”, a mai adăugat acesta.