Prim-vicepremierul rus Serghei Ivanov, posibil premier

Apropo.ro / 12.09.2007, 11:33
Prim-vicepremierul rus Serghei Ivanov, posibil premier
Prim-vicepremierul rus Serghei Ivanov, posibil candidat în alegerile prezidențiale din martie 2008, este pe punctul de a fi numit la conducerea Guvernului de la Moscova, a relatat, miercuri, cotidianul Vedemosti, citat de AFP. "Serghei Ivanov ar putea fi numit premier foarte

Prim-vicepremierul rus Serghei Ivanov, posibil candidat în alegerile prezidențiale din martie 2008, este pe punctul de a fi numit la conducerea Guvernului de la Moscova, a relatat, miercuri, cotidianul Vedemosti, citat de AFP.

„Serghei Ivanov ar putea fi numit premier foarte curând (…) Decizia este practic luată”, scrie cotidianul economic, citând surse de la Kremlin și apropiate administrației prezidențiale.

Purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale, Dimitri Peskov, a declarat că este vorba despre „zvonuri și speculații”.

În cazul în care ar fi promovat în fruntea Guvernului, Ivanov ar trece drept favorit pentru a-i succeda în funcție președintelui Vladimir Putin.

Un alt posibil candidat, prim-vicepremierul Dimitri Medvedev, pare să se bucure de mai puțină popularitate, judecând după timpul de emisie mult mai redus.