Prima aparitie a gemenilor Anthony-Lopez pe scena (Poze)

Apropo.ro / 17.02.2009, 09:53
Prima aparitie a gemenilor Anthony-Lopez pe scena (Poze)
Jennifer Lopez si Mark Anthony au aparut pe scena cu gemenii lor. Vederea celor doi a fost inclusa in pretul biletului.

Ultima data cand publicul a fost rasfatat cu vederea gemenilor familiei Anthony-Lopez, tabloidele au trebuit sa plateasca pentru acest privilegiu suma de 6 milioane de dolari.

Insa pentru fanii lui Mark Anthony care au participat la concertul sustinut cu ocazia zilei de Valentine’s Day, vederea micutilor a fost inclusa in pretul biletului de concert, care a avut loc la Madison Square Garden.

Fanii au ramas uimiti in momentul in care Jennifer Lopez a aparut pe scena tinand in brate cei doi gemeni ai familiei. Max si Emma au purtat o costumatie speciala cu ocazia primei lor aparitii pe scena, care s-a petrecut, cum altfel, in strigatele de admiratie ale fanilor.

Dupa turul de onoare, cei doi micuti au trecut in grija dadacei, in timp ce fericita mamica a ramas in primul rand pentru a-si sustine sotul. Cu ocazia acestui concert, Jennifer a dovedit ca este una dintre cele mai infocate fane ale cantaretului. Ziua celor doi s-a incheiat intr-un restaurant, unde au sarbatorit Ziua Indragostitilor intr-o atmosfera intima.

jennifer, mark, max and emma

 

Foto: babyrazzi.com