Prima asistentă tv din România şi-a pus silicoane. Cum arată goală

Apropo.ro / 15.05.2018, 11:37
Prima asistentă tv din România şi-a pus silicoane. Cum arată goală
Prima asistenta tv din România s-a reinventat după ce şi-a pus silicoane.

Adina Halas are acum sâni mai mari şi mai fermi, de care se declară mulţumită. Ajunsă la 38 de ani, vedeta pare decisă să impresioneze cu noul ei bust.

„Acum şase ani am dat jos cele 32 de kilograme pe care le-am acumulat în timpul sarcinii, prin dietă şi sport. Făcând sport, mult şi constant, am fost încântată de acumularea de masă musculară în anumite regiuni, dar scăderea în greutate mi-a luat şi din volumul pieptului şi am considerat că e momentul să apelez la medicul estetician, dat fiind că activitatea mea se desfăşoară în văzul celorlalţi, într-un domeniu în care, fără să fim ipocriţi, trebuie să recunoaştem că aspectul fizic contează într-o proporţie covârşitoare. (…) Am luat decizia în urmă cu un an, apoi m-am informat foarte bine şi ştiam că cel mai important aspect al acestei acţiuni este să aleg bine medicul pe mâna căruia îmi las corpul şi această sarcină delicată”, a povestit ea.

Adina Halas a debutat în televiziune în urmă cu 16 ani ca asistentă a lui Mircea Badea în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1.