Prima carcasă antiglonț pentru un iPhone 4

Apropo.ro / 18.04.2012, 11:30
Prima carcasă antiglonț pentru un iPhone 4
Pentru suma de 650 de dolari, vă puteți echipa smartphone-ul iPhone 4 cu o carcasă specială din aluminiu și oțel, care poate rezista unui glonț de calibru 50.

Compania japoneză Marudai a dezvăluit o nouă carcasă de iPhone 4 care vă poate transforma delicatul smartphone într-o bucată de metal antiglonț.

Pentru 650 de dolari carcasa va echipa spatele telefonului cu un strat de 2,54 cm de oțel, care are gaură facută pentru camera telefonului, iar fața va fi îmbracată cu un aliaj special din aluminiu (mai puțin ecranul).

Producătorii spun că această carcasă poate rezista la un glonț de calibru 50 mm însă toate astea vin cu un mare dezavantaj: un iPhone 4 montat cu această carcasă antiglonț va măsura 130 x 81.8 x 39.6 mm și va cântări 2,1 kilograme.

Totuși, pentru a nu compromite total stilul brand-ului Apple, carcasa poate fi cumpărată în două culori, alb sau negru, și poate fi cumpărată de aici, iar în cazul în care vreți să vedeți ce pățește un iPhone 4 în fața unui glonț de calibru 50, accesați acest link.