Prima carte de make-up din Romania

Apropo.ro / 13.02.2006, 14:30
Prima carte de make-up din Romania
Fiecare femeie obisnuita viseaza sa arate, macar o data in viata, precum vedetele de la Hollywood. Cu siguranta, intrebarea "oare ce fac fetele astea de arata atat de bine?" este daca nu pe buzele, macar in mintea fiecareia dintre noi. Un portofel mai plin permite vizite regulate la un

Fiecare femeie obisnuita viseaza sa arate, macar o data in viata, precum vedetele de la Hollywood. Cu siguranta, intrebarea „oare ce fac fetele astea de arata atat de bine?” este daca nu pe buzele, macar in mintea fiecareia dintre noi.

Un portofel mai plin permite vizite regulate la un beauty salon sau la un make-up artist. Dar cand aceasta posibilitate nu existaÂ…? Ar mai fi o solutie, accesibila oricarui buzunar. Cu aproape 30 de lei noi, fiecare femeie aflata in cautarea proprieii frumuseti poate afla secretele machiajului potrivit.

Acesta este si titlul primei carti de make-up din Romania, scrisa de Ana-Maria Gorgonetu – make-up artist Max Factor.

In cadrul unui evenimnent la care au participat multe vedete dar si multi oameni obisnuiti, Coreus Publishing a lansat „In cautarea propriei frumuseti – carte de machiaj”.

Autoarea isi invata cititoarele secretele machiajului de zi, de intinerire si metodele de redefinire a conturului fetei. Marea ei placere este sa machiaze oameni obisnuiti, de toate varstele.

In aceasta carte gasim femei complet nemachiate si apoi asistam pas cu pas, la transformarea lor in adevarate frumuseti… numai cu ajutorul machiajului. Este un concept absolut nou, deoarece toate fotografiile au fost realizate intr-o nota maxima de simplitate si nu s-a apelat la trucuri precum lumini aparte, coafuri speciale, bijuterii sau haine deosebite.

Lucrarea se adreseaza femeilor de toate varstele (20, 30… 60 de ani), brunete, roscate, blonde sau satene. „In cautarea propriei frumuseti” este unica si exceptionala si prin modul de abordare al artei machiajului care pare atat de facil.

Ana-Maria Gorgonetu a devenit cunoscuta in Romania prin intermediul emisiunii STIL unde a participat alaturi de colegii ei la transformarea totala a doamnelor invitate. Deasemenea a machiat, prin intermediul revistelor glossy din Romania care au solicitat-o la sedintele foto, atat vedete femenine cat si vedete masculine.

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat