Prima concurentă transgender vine la ,,Chefi la Cuţite” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.09.2017, 11:37
Prima concurentă transgender vine  la ,,Chefi la Cuţite” - FOTO
Printre ingredientele ediţiei de luni ale emisiunii culinare ce începe de la 20:00 pe Antena 1, se numără surprizele din momentul degustării, mizele tot mai mari ale pariurilor dintre chefi, dar şi întâlnirea cu personaje surprinzătoare a căror experienţă de viaţă se oglindeşte în încrederea cu care intră în platou. Alexa Valianatos este prima concurentă transgender, ce s-a înscris la ,,Chefi la cuţite” pentru a demonstra că succesul unei experienţe nu ar trebui să ţină cont de gen, culoare, sau orientare.

Copilăria petrecută alături de mamă i-a stârnit curiozitatea în bucătărie, iar pasiunea culinară a îndemnat-o să profite de orice oportunitate pe care viaţa i-a oferit-o. Din a lucra într-un restaurant de aeroport, la a fi responsabilă de meniul unui întreg local, Alexa şi-a însuşit secretele gastronomice ale tuturor profesioniştilor pe care i-a cunoscut. Chiar dacă talentul sau ambiţia pot fi determinante în evoluţie, Alexa nu a avut parte de acelaşi mediu ca restul oamenilor şi de foarte multe ori a fost discriminată, marginalizată şi exclusă, în ciuda calităţilor sale. Consideră bucătăria ca fiind o ,,joacă a imaginaţiei”, iar în seara aceasta vine în faţa chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cu un preparat ce se înscrie în lupta pentru cele trei cuţite.

Deşi are o poveste de viaţă impresionantă pe care o va împărtăşi în faţa camerelor de filmat, speră să cucerească juriul cu savoarea din farfurie. Ediţi de azi a emisiunii ,,Chefi la cuţite”  va arăta o parte din personalitatea unui individ ce şi-a păstrat încrederea în sine, după mulţi ani în care nu a ştiut să definească cine este şi ce îşi doreşte. Acum este Alexa Valianatos, un om apt, ce vrea ca talentul culinar şi gustul desăvârşit al preparatului să vorbească de la sine în faţa celor trei juraţi, în seara aceasta, de la ora 20:00, doar pe Antena 1!