Prima confruntare la „Chefi la cuţite” se lasă cu scandal între Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

De: Cătălina Matei / 17.10.2016, 11:04
Prima confruntare la „Chefi la cuţite” se lasă cu scandal între Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu
Odată echipele formate, „Chefi la cuţite” intră în etapa confruntărilor. Cea mai aprigă şi plină de suspans, cea mai explozivă şi presărată cu momente tensionate, această etapă care debutează de luni, 17 octombrie, de la 20.30, ascute şi mai mult cuţitele între juraţi.

Este momentul în care fiecare dintre cei trei îşi pune în aplicare strategia cu care a intrat în minte încă de la primele degustări, când se formează alianţe, se leagă prietenii, se ţes intrigi, se râde de bucurie când un concurent e salvat şi curg lacrimi amare când se greşeşte. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au acum echipele formate şi fiecare dintre ei are un plan prin care speră să îşi ducă cât mai mulţi oameni în finală. Prietenia dintre ei trei e înlocuită acum cu strategii menite să îi facă învingători. Iar prima confruntare din acest sezon reuşeşte să nască un scandal monstru între chefi. „Scărlătescule, nu ai ce să cauţi aici”, va striga dezlănţuit chef Dumitrescu, enervat la culme. „Nu joci corect”, va puncta cu nervii întinşi la maximum şi chef Bontea, „nu este posibil aşa ceva”. Ce anume îi deranjează atât de tare pe cei doi şi de ce chef Scărlătescu se va apăra spunând că Dumitrescu şi Bontea s-au aliat împotriva lui, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuţite”.

Prima confruntare aduce şi prima temă în bucătărie: echipele roşie, gri şi neagră trebuie să gătească un preparat tradiţional românesc reinterpretat. Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, şi un duel, care se termină prin eliminări. Cine intră la duel, ce farfurii aproape că îi scot din minţi pe cei trei chefi, dar şi care îi vor face să se simtă mândri, cine pleacă acasă şi ce intrigi prind contur între echipe rămâne de văzut luni la Antena 1.