Prima dovadă clară de blat! FRF, LPF și DNA se fac că plouă

Apropo.ro / 30.03.2012, 11:30
Prima dovadă clară de blat! FRF, LPF și DNA se fac că plouă
ProSport are prima mărturie palpabilă de blat în fotbal din ultimele două decenii, sub forma unui interviu-document.

De ani buni, conducătorii fotbalului românesc cer dovezi atunci când li se vorbește despre blaturi. ProSport le-a furnizat ieri prima mărturie palpabilă din ultimele două decenii, sub forma unui interviu-document. Știți care a fost interesul FRF, LPF și al celorlalte instituții și instanțe? ZERO!

Ștefan Ciobanu (32 de ani) un atacant legitimat acum în Liga a III-a, la CS Ștefănești, dar care și-a dus bătăliile carierei mai mult pe terenurile ligii secunde, a mărturisit în ProSport că de mai multe ori în carieră i s-a cerut să cedeze un joc. „Eram în liga a doua, nu spun unde. A venit un om din conducere în vestiar și ne-a spus că trebuie să pierdem, că așa vrea patronul”.

Declarația lui a creat destule valuri printre fotbaliști și printre suporteri, însă nu i-a interesat deocamdată pe șefii fotbalului românesc.

„Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe nimic”, a mărturisit Ștefan Ciobanu, ieri după amiază. ProSport a încercat să obțină un punct de vedere de la FRF și de la LPF. „Nu comentez”, a fost reacția lui Dumitru Dragomir. „Cel mai bine ar fi să-l sunați pe domnul Ioan Hurdubaie, ofițerul de integritate al FRF. Este cel mai în măsură să vorbească”, a punctat și ofițerul de presă al FRF, Paul Zaharia. Generalul Ioan Hurdubaie nu a fost de găsit.

Citește mai multe detalii despre prima dovadă clară de blat în fotbal, pe ProSport.ro