Prima expozitie de manichiura suprarealista din Anglia (Poze)

Apropo.ro / 13.09.2011, 17:29
In cadrul primei expozitii de manichiura suprarealista din Anglia, "Nailphilia Exhibition", poti gasi inspiratie pentru a-ti decora unghiile in cele mai ciudate feluri.

Cand vine vorba de decorarea unghiilor, orice este posibil; iti trebuie putina imaginatie si… cativa experti in jurul tau.

Un grup de artisti din estul Londrei a deschis o expozitie intitulata „Nailphilia Exhibition”, unde vizitatorii au ocazia sa vada modele de unghii suprarealiste.

De la picturi miniaturale cu flori, barcute si animal print, la aplicatii metalice si modele „3D” cu cuburi, aici poti gasi inspiratie pentru cele mai inedite manichiuri.

Vezi mai multe poze

O fuziune colorata intre moda si arta, dedicata manichiurii. Expozitia este complexa, incluzand tablouri abstracte, suprarealiste, maini false atarnate in diverse locuri, machete, parti ale corpului asezate strategic.

Un decor artistic desavarsit, unde orice impatimit al curentului suprarealist s-ar simti la el acasa. Interesant este ca unele dintre modelele de manichiuri nu sunt doar pentru expozitie, fiind purtate, nu cu mult timp in urma, de vedete din toata lumea, intre care Beyonce.