Prima finală „Românii au talent” de acasă

De: Andra Voiculescu / 28.05.2020, 16:24
Prima finală
Vineri, 29 mai, de la 20:30, este prima finala "Românii au talent" care se va desfasura de acasă, în condițiile pandemiei de coronavirus.

Concurenții – Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh – se vor lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro. Ei au înregistrat numere special pentru această finală de acasă, fiind prima finală care va conține numere înregistrate de ei și nu în studioul ProTV.

Juriul – format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu – va avea de asemenea intervenții de acasă și nu din studio.

Votul va aparține celor de acasă care-și vor putea susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 și 3 vor fi recompensate pentru performanțele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală, vom afla cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro pentru care s-a votat în această săptămână. 

Sursa foto: Facebook