Prima finală “Românii au talent” de acasă

De: Andra Voiculescu / 28.05.2020, 16:28
Prima finală “Românii au talent” de acasă
Vineri, 29 mai, de la 20:30, este prima finala “Românii au talent” care se va desfasura de acasă, în condiţiile pandemiei de coronavirus.

Concurenţii – Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vuşcan, Mihai Ţigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniţă, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh – se vor lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent şi premiul de 120.000 euro. Ei au înregistrat numere special pentru această finală de acasă, fiind prima finală care va conţine numere înregistrate de ei şi nu în studioul ProTV.

Juriul – format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu – va avea de asemenea intervenţii de acasă şi nu din studio.

Votul va aparţine celor de acasă care-şi vor putea susţine favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48euro, TVA inclus, valabil în reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât şi online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 şi 3 vor fi recompensate pentru performanţele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obţine premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală, vom afla cine a câştigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro pentru care s-a votat în această săptămână. 

Sursa foto: Facebook