Prima infrangere pentru Rapid

De: Mirel Mircea / 31.01.2008, 10:07
Prima infrangere pentru Rapid
Rapid a suferit aseara prima infrangere din acest an, in ultimul meci amical din cadrul turneului de pregatire din Portugalia

Rapid a suferit aseara prima infrangere din acest an, in ultimul meci amical din cadrul turneului de pregatire din Portugalia.

Giulestenii au fost invinsi cu 1-0 de modesta Naval, locul 14 in prima liga portugheza.

Desi cu o zi inainte fusesera la un pas de bataie, Dani Coman si Marius Constantin au inceput meciul ca titulari.

La finalul partidei, antrenorul Mircea Rednic nu s-a aratat afectat de infrangere spunand ca in aceasta perioada nu-l intereseaza rezultatele.

"A fost un antrenament bun si sunt multumit. Am spus de la inceput ca nu ma intereseaza rezultatele la aceste meciuri disputate in Portugalia, ma intereseaza doar felul in care ne pregatim si din acest punct de vedere sunt multumit", a spus Rednic.

In acest meci antrenorul giulestean a trimis in teren urmatorii jucatori: D. Coman (Andrade ’55) – Sapunaru, M. Constantin (Maftei ’46), Leonard, Bozovici (I. Stancu ’63) – C. Lazar (N. Grigore ’46) – Herea (St. Grigorie ’54), Pancu, Griffiths (Cesinha ’46) – Buga (Boya ’46), Burdujan (Despotovici ’46).

In turneul din Portugalia, Rapid a inregistrat doua remize, cu Rio Maior si Estoril, si o victorie cu Primero de Agosto.