Prima întâlnire cu ispitele pe ”Insula Iubirii” naşte reacţii neaşteptate

De: Cristiana Trifu / 05.09.2018, 13:15
Prima întâlnire cu ispitele pe ”Insula Iubirii” naşte reacţii neaşteptate
Prima noapte pe ”Insula Iubirii” a fost plină de surprize pentru cele patru cupluri curajoase venite să afle adevărul despre ei şi despre partenerii lor, iar ziua ce a urmat le-a rezervat şi mai multe emoţii.

Încă din prima seară, Răzvan şi Cati şi Mirela şi Ionuţ au avut parte de o întâlnire cu Radu Vâlcan, la bonfire, mai devreme decât se aşteptau. În timp ce Cati şi Ionuţ au aflat că deja li s-a pregătit un date alături de ispitele Raul şi, respectiv, Nicoleta, pentru Răzvan şi Mirela, care au ajuns singuri în resorturi, noaptea a fost una lungă şi întreruptă de o alarmă care se le reamintească unde sunt partenerii lor şi cum petrec.

Pe amândoi, singurătatea i-a făcut să se gândească la toate scenariile posibile, iar Mirela a mărturisit că nu exclude chiar varianta că Ionuţ ar putea pica în ispită încă din prima seară. ”El e direct, de unde ştiu eu dacă îi place de ea sau nu. Trebuie să trec de hopul acesta, ca să văd cum e el, abia dimineaţă mi-am dat seama că acesta este motivul pentru care am venit aici”, a spus aceasta.

Către dimineaţă, în celălalt resort, Răzvan a avut parte şi el de o revelaţie. ”Nu ştiu dacă să îi fac ceva urât sau nu. I-am făcut multe, nu ştiu câte femei ar fi acceptat, vreau să o respect, dacă greşeşte ea, să îşi dea seama că eu aici am fost cerebral. Acum… să vedem ce-o fi, că dacă sar fetele astea pe mine… ”, a spus acesta.
De partea cealaltă, în ultima noapte petrecută împreună, cuplurile formate din Mari şi Iulian şi Hane şi Bogdan, au avut parte de un somn nu foarte liniştit după ce au primit un mesaj video ce le-a oferit prima ocazie de a vedea ispitele pe care a doua zi le-au şi cunoscut. Iar dacă în intimitatea dormitorului imaginile le-au făcut pe Hane şi Mari să îşi piardă zâmbetul, a doua zi, la întâlnirea oficială cu fetele şi băieţii, cele două au încercat să rămână cât să poate de indiferente.

Astfel, după ce Iulian şi Bogdan au înghiţit în sec, a venit apoi rândul fetelor să simtă emoţii atunci când au cunoscut ispitele feminine: Eugenia, Carmen, Irina, Dana şi Maria. Aceasta din urmă, la fel ca şi Andi, sunt ispitele care au dat mari emoţii partenerilor din cupluri, chiar dacă aceştia au încercat să şi le ascundă.
Doar câteva minute au avut apoi concurenţii la dispoziţie pentru a-şi lua la revedere de la partenerii lor, după care au plecat în resorturile în care vor urma să locuiască alături de ispite pentru următoarele 20 de zile. ”Sinceră să fiu, nu am încredere în mine… dacă mă voi simţi atrasă de cineva…”, a mărturisit Mari.
Răzvan şi Mirela au fost cei mai încântaţi să îi vadă în resorturile în care aceştia au stat singuri timp de aproape 24 de ore. Nu a durat mult până când s-au format şi bisericuţele, iar Hane şi Mirela au ocupat o cameră, descoperind din primele discuţii că au ajuns pe Insulă doar din cauza dorinţei partenerilor lor. Şi Bogdan şi Ionuţ au devenit colegi de cameră, în timp ce Răzvan şi Iuli au rămas să locuiască împreună.

Între timp, ispitele au sosit şi ele în resorturi, iar dacă la Minitel fetele încă plângeau în baie, la Purimuntra, băieţii au început imediat petrecerea şi s-au aruncat în piscină. Cu emoţii ca la balul debutantelor, Mari, Mirela şi Hane au ieşit din cameră pentru a se întâlni cu băieţii la piscină. Situaţia s-a schimbat însă după câteva ore de dansuri şi discuţii, când băieţii au anunţat că se retrag la culcare, în timp ce la Minitel petrecerea era în toi!

Noaptea a adus însă şi prima alarmă pentru fete, care s-au arătat dezamăgite de faptul că partenerii lor s-au distrat toată seara alături de fete. ”Eu două ore nu m-am ridicat de pe canapea şi el după două ore era în piscină?!”, a spus revoltată Mari, în timp ce Mirela a apreciat că tot ceea ce au văzut a fost normal. Nici Hane nu a fost fericită să îl vadă pe Bogdan petrecând timp alături de Maria. ”Probabil că a descoperit o altă latură a ei, faţă de cea văzută la televizor. Dacă se întâmplă ceva nu l-aş mai ierta, am mai făcut-o, iar paharul este deja plin”, a spus aceasta cu hotărâre, în faţa imaginilor inofensive. Mai mult, aceasta a avut o reacţie complet neaşteptată: a cerut un costum de dans oriental şi a făcut o demonstraţie în faţa băieţilor ispită! Aşa se face că noaptea cu numărul trei, pe insula fetelor, va fi o noapte a plăcerilor satisfăcute şi a sufletelor mulţumite de pretextele primite, după cum telespectatorii se vor convinge săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.