Prima intalnire pregateste terenul pentru urmatoarea

Apropo.ro / 18.01.2008, 13:50
Prima intalnire pregateste terenul pentru urmatoarea
Primele intalniri sunt hotaratoare pentru o a doua intalnire. Cum sa-l faci sa isi doreasca sa te mai vada...

Primele intalniri sunt hotaratoare pentru o a doua intalnire. Cum sa-l faci sa isi doreasca sa te mai vada…

De cateva ori am auzit o intrebare pe care o am si acum in minte "Ce s-a intamplat? Sunt confuza. La prima intalnire parea ca ma place. A rezervat o masa in club doar pentru noi si inca la unul foarte cunoascut. Dar nu stiu din ce motiv, in timpul discutiei a devenit distant si rece. Am simtit pentru o clipa ca isi doreste sa fie cu totul in alta parte, nu mai era atent la discutie. Ne-am spus un simplu la revedere si atat. De atunci nu a mai sunat, nu ne-am mai vazut. Acum sunt bulversata. Nu era oare normal sa fie sincer si sa-mi spuna ce simte si ce ganduri are? Oricum nu aveam de pierdut niciunul nimic". Nu este singurul caz de acest gen.

Iti suna familiar? Daca da, poate ca ai trecut si tu printr-o asemenea experienta sa o lasi balta sau tu pe el fara niciun cuvant in plus sau explicatie.

Nu gandi negativ

In primul rand lasa parerile negative vis-a-vis de intalniri. Ce oare ar putea sa faca un barbat nefericit. Nu este cazul ca tu sa te intristezi si sa te demoralizezi pentru ca el nu a stiut sa vorbeasca. Trimite-l sa faca terapie. Nu poate sa comunice, ii este greu sa spuna ce gandeste deci si in relatie nu va fi altfel. Nu trebuie sa tragi de el sa vorbeasca cu tine. Atat poate el. Tu nu ai pierdut nimic. Daca vezi ca nu poate vorbi iar tu intuiesti situatia, il poti ajuta facandu-l sa vorbeasca daca este cazul. Daca nu scuza-te ca trebuie sa ajungi la o intalnire sau mergi la o aniversare. Lasa-l sa se gandeasca singur la situatie. Oricum intalnirea trebuia sa fie romantica nu o vizita la psiholog.

Putina sobrietate

Nu te imbata. Mentine o doza de sobrietate, mai ales daca partenerul tau este mai serios. Nu bea mai mult de doua pahare sa faci impresie proasta de la prima intalnire. Daca te vede beata crezi ca isi va mai dori o a doua intalnire cu o setoasa? Pastreaza seriozitatea atat cat sa iti amintesti cat de obraznica esti atunci cand intreci masura.

Nu vorbi de rau

Nu abuza cu rautatile despre cei din jurul tau. Nu-ti spala rufele in public. Cunoaste limitele chiar daca simti ca esti in largul tau langa el. Ai observat ca ei nu vorbesc despre trecutul lor precum femeile. Se destainuie mai putin si cu greu. In plus este devreme sa ii spui toata viata ta de la prima intalnire. Toti avem secrete dar este bine sa le tii undeva sub o cheie.

Nu-l speria

Nu-ti speria petitorul. Nu este momentul ca tu sa faci excese care l-ar ameti. Sa fuga de tine ca ai obsesii sau esti paranoica. Nu-l forta sa fie altfel decat natural pentru iesirile tale, acum este momentul sa te relaxezi sa savurezi momentele, sa va distrati. Misterul, secretele iti pun putin mister. Uneori gandurile sunt doar pentru tine, sa le tii acolo in minte.

Nu "vana" partenerul

Incearca pe cat posibil sa nu il indepartezi. Nu il priva nici de fiorii "vanatorii". Pe langa asta este placuta senzatia acestui joc. O femeie poate stabili prima intalnire insa pentru a doua ii revine lui sarcina. Barbatilor le plac jocurile nevinovate care le dau fiori si au senzatia de vanatoare, jocurile de cuvinte. Cand simti ca el te vaneaza fii sigura ca nu va zbura de langa tine prea rapid.

Conversatia

Uneori mai putina conversatie face minuni. Raman privirile. Nu intelege nici ca trebuie sa stai ca muta.

Nici sa vorbesti fara oprire sa plictisesti. Sa nu pari ca ai stat izolata si iti pare bine ca ai intalnit pe cineva. Gasiti lucruri in comun de discutat. Mai lasa ceva si pentru urmatoarea data (intalnire).

Multe lucruri sunt hoataratoare de la prima intalnire. De ea depinde ce se va intampla mai departe, daca va exista si a doua, a treia intalnire.

Daca ti s-a intamplat sa nu stii cum sa fugi de la prima intalnire sau ca te-ai simtit penibil, asteptam sa ne spui si intamplarea ta. Sau poti da sugestii de ce nu trebuie facut la prima intalnire. Sfaturile ajuta atunci cand nu stii ce sa faci.