Prima luptă pentru ”Nominalizare” devine acerbă în ”Ultimul Trib”: ”Ce facem, ne dezumanizăm?”

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 12:05
Prima luptă pentru ”Nominalizare” devine acerbă în ”Ultimul Trib”: ”Ce facem, ne dezumanizăm?”
După ce prima probă, cea de ”Teritoriu”, a fost câştigată de ”Crocodili”, prima luptă pentru ”Nominalizare” i-a ambiţionat şi mai mult pe cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib”, după cum telespectatorii pot vedea în această săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Crocodilii”, ”Cameleonii” şi ”Lemurii” au luat în serios competiţia din Madagascar încă de la prima probă de ”Nominalizare”, care decide care trib îşi va desemna primul concurent propus la ”Duel”. În toiul competiţiei însă, spiritele s-au aprins la scurs timp după ce au apărut şi primele accidentări. ”Ce facem, ne dezumanizăm?!”, a strigat scandalizat Dorian Popa, în timp ce colega sa de trib, Sorana, îşi trecea în ”plamares” cea de-a doua accidentare.

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, dar şi cum va decurge prima probă ăde ”Nominalizare”, telespectatorii pot vedea, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.
În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.