Prima scoala de sex se deschide la Viena

Apropo.ro / 05.12.2011, 12:00
Prima scoala de sex se deschide la Viena
Prima scoala unde se preda educatie sexuala pura va fi deschisa la Viena, Austria. Aici nu se va face doar teorie, ci si practica.

Scoala Internationala de Sex din Austria (AISOS) isi va deschide portile in curand, la Viena.

Directoarea acestei scoli, Ylva Maria Thompson, sustine ca a fost necesara existenta scolii pentru ca oamenii sa invete cum sa iubeasca, sa devina buni amanti. Ylva crede ca acest aspect al vietii este cu mult mai important decat a face cumparaturi sau a merge la sala de fitness.

La aceasta scoala, cursantii vor invata despre istoria sexului si teorii sexuale moderne. Un semestru costa 1.400 de euro, si sunt acceptate persoane cu varsta de peste 16 ani.

Cursantii vor avea la dispozitie dormitoare mixte unde isi vor putea pune in aplicare cele invatate la cursuri, iar pentru 500 de euro in plus ti se poate da o camera single. Invataceii vor avea la dispozitie materiale dedicate adultilor, muzica, o cafeterie, precum si sala de recreere, fitness, etc. Contraceptia este din partea casei. La scoala, cursurile vor fi predate in limba germana si engleza. Totusi, sexul este o limba universala si cu siguranta ca va exista o buna comunicare la aceasta scoala. Si, cum este normal, fiecare curs se termina cu un examen de verificare a cunostintelor.

Scoala de sex a Mariei a creat deja controverse, desi va fi deschisa in toamna lui 2012.