Prima TV începe toamna cu emisiuni noi

Apropo.ro / 01.09.2008, 00:00
Prima TV începe toamna cu emisiuni noi
Din 18 septembrie, la Prima TV începe un nou reality show – ”Cireaşa de pe tort”, în care, în fiecare ediţie, patru vedete vor găti. Fiecare dintre ele va pregăti cina pentru celelalte trei, de joi pînă duminică.

Printre cei care se vor întrece într-ale bucătăriei se numără Claudiu Bleonţ, Simona Sensual, Maria Cîrneci, Cosmina Păsărin, Cristina Cioran şi Marius Bodochi. "Schimb de mame” revine în grila postului cu un nou sezon, în fiecare duminică, iar de pe 10 septembrie Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă se întorc cu ”Cronica cîrcotaşilor”.

Pe 18 septembrie, Virgil Ianţu se întoarce pe micul ecran cu nou format – ”Calendarul anului”, în care reprezentanţi ai diverselor bresle vor crea cel mai îndrăzneţ calendar al anului, cu scop caritabil. În etapa finală, cel mai votat calendar va fi editat şi pus în vînzare. Şi Teo se întoarce la Prima TV pe 15 septembrie, cu un nou sezon al emisiunii ”Teo Live”, după ce toată vara a fost plecată în caravană, în căutarea copiilor talentaţi. Şi tot de pe 15 septembrie, ”Trăsniţi în NATO” revine cu noi episoade, la fel şi serialul de comedie ”Nimeni nu-i perfect”.

Nici emisiunea ”Trădaţi în dragoste”, prezentată de Ernest, nu va lipsi din grilă, iar Dezbrăcatu’ se întoarce cu ”Ciao TV”. ”Mondenii” îşi prezintă noua componenţă, iar Andreea Raicu va prezenta cea de-a treia ediţie a concursului ”Megastar”. De asemenea, tot din septembrie, Prima TV prezintă ”Minunata lume Disney”, cu desenele animate şi producţiile de lung-metraj care au încîntat o lume întreagă: de la Mowgly şi ”Cartea junglei” pînă la ”Pisicile aristocrate” şi peştişorul Nemo.