Prima victorie pentru Multescu

De: Mirel Mircea / 20.03.2008, 10:15
Prima victorie pentru Multescu
Dinamo a reusit sa invinga Politehnica Iasi cu scorul de 2-1, obtinanand astfel prima victorie cu Gigi Multescu pe banca tehnica

Dinamo a reusit sa invinga Politehnica Iasi cu scorul de 2-1, obtinanand astfel prima victorie cu Gigi Multescu pe banca tehnica.

Extaz si agonie in Stefan cel Mare. Dupa un inceput de partida excelent, in care fanii dinamovisti si-au adus aminte dupa multa vreme cum e sa te bucuri, grijile s-au abatut asupra stadionului Dinamo.

Mai intai Danciulescu (min 9) si Miranda (min 26) au adus linistea in randurile fanilor dinamovisti, pentru ca ultimele doua minute ale primei reprize sa produca panica intre "caini". In minutul 44, Stoican a avut o intrare periculoasa asupra lui Paruolo, primind cartonasul rosu, iar un minut mai tarziu Andrei Cristea a redus la tacere intreg stadionul dupa ce a reusit sa-l invinga pe Lobont cu un sut de la marginea careului de 16 metri.

Cu un om in minus si doar un gol avantaj, viitorul parea sumbru in "Groapa". Din fericire pentru fanii dinamovisti, de aceasta data, temerile lor nu s-au adeverit. Jucatorii alb-rosii au reusit sa inchida foarte bine culoarele spre poarta aparata de Lobont, iar cand nu au reusit "Pisica" a fost la post. Mai mult, Danciulescu putea sa dea lovitura pe contraatac, insa atacantul dinamovist nu mai are precizia de alta data si a ratat doua bune oportunitati in minutele 57 si 69.

S-a terminat 2-1 si Mulltescu poate sa respire usurat, asa cum a declarat la finalul partidei.

"E foarte pretioasa aceasta prima victorie, dar asa mi-e dat mie sa castig totul prin munca. Jucatorii au avut o atitudine extraordinara. Am controlat jocul, dar intr-un minut totul s-a intors cu 180 de grade. In repriza a doua am suferit, dar vreau sa-i felicit pe jucatori pentru ca au castigat acest meci cu inima. Au fost doua reprize diferite, in prima am construit, iar in a doua a trebuit sa conservam rezultatul. Sunt mai linistit acum, mai respir putin", a spus Multescu.