Primaria Capitalei a pierdut in fata lui George Copos 70 de locuri de parcare in centru

Apropo.ro / 08.09.2011, 09:42
Primaria Capitalei a pierdut in fata lui George Copos 70 de locuri de parcare in centru
In curand 70 de locuri de parcare vor trece in administratia finantatorului clubului de fotbal Rapid Bucuresti, George Copos, pe care le-a castigat in instanta de la Primaria Capitalei.

Locurile de parcare sunt situate in vecinatatea Hotelului Athene Palace Hilton iar George Copos le va administra in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile.

Acesta a declarat pentru Gandul ca „Primaria Capitalei tergiverseaza punerea in practica a hotararii judecatoresti” a deciziei judecatoresti din baza Hotararii de Guvern nr. 955 din 2004, care precizeaza ca parcarile aflate in limita a 50 de metri apartin hotelului.

Avocata Gratiana Iovanescu, cea care l-a reprezentat pe Copos in fata judecatorilor in cei 2 ani de procese cu Primaria Capitalei, a spus ca in 30 de zile oficialii sunt obligati sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca si daca nu se va respecta aceasta prevedere, se va aplica amenda administrativa in favoarea statului.

Cititi mai multe despre procesul dintre George Copos si Primaria Capitalei pe locurile de parcare din fata Hotelului Athene Palace Hilton, pe Gandul.info.

Tags: