Primaria Capitalei mai inchide unele artere rutiere

Apropo.ro / 25.10.2006, 13:04
Primaria Capitalei mai inchide unele artere rutiere
Traficul rutier pe strada Polona, între bulevardul Dacia si strada Mihai Eminescu, se va inchide, începand de vineri, 27 octombrie, pana luni, 4 noiembrie, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare la sistemul rutier. Circulatia auto va fi inchisa si pe soseaua Petricani, în perioada


Traficul rutier pe strada Polona, între bulevardul Dacia si strada Mihai Eminescu, se va inchide, începand de vineri, 27 octombrie, pana luni, 4 noiembrie, pentru efectuarea unor lucrari de modernizare la sistemul rutier.

Circulatia auto va fi inchisa si pe soseaua Petricani, în perioada 28-29 octombrie, pe tronsonul cuprins intre bulevardul Dimitrie Pompeiu si intersectia cu Pipera. Masura a fost luat de Primaria Capitalei ca urmare a lucrarilor de modernizare a caii ferate Bucuresti-Constanta.

Soseaua Pipera va fi modernizata intre 31 octombrie si 1 noiembrie, pe tronsonul cuprins intre strada Barbu Vacarescu si intersectia soseaua Pipera cu soseaua Petricani.

Transportul public de pe aceste artere nu va fi afectat, iar riveranii si masinile de interventie vor avea acces.

Cea mai recenta si importanta intrerupere a traficului in Capitala, timp de doua saptamani, a avut loc pe DN 1, intre Casa Presei Libere si Aeroportul Baneasa, tot ca urmare a reabilitarii caii ferate Bucuresti-Constanta.

Dragos M. Tanase ([email protected])