Primăria Capitalei vrea să construiască un „cartier de justiție”

Apropo.ro / 28.02.2014, 15:30
Primăria Capitalei vrea să construiască un
Primăria Municipiului București (PMB) are nevoie de un teren de peste 100.000 de metri pătrați pentru a construi un "cartier de justiție", o sală de concerte, dar și spații administrative.

Primăria Municipiului București (PMB) va cere Guvernului un teren de peste 100.000 de metri pătrați de lângă Biblioteca Națională, pentru a construi un „cartier de justiție”, o sală de concerte, dar și spații administrative, potrivit unui proiect aprobat de consilierii generali.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Potrivit proiectului aprobat în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), terenul, administrat de Ministerul Dezvoltării, este situat între bulevardele Unirii, Octavian Goga, Mircea Vodă și strada Nerva Traian, lângă Biblioteca Națională.

Pe acest amplasament, municipalitatea voia să construiască „districtul de justiție”, o sală de concerte, spații administrative și un centru de afaceri, în plan fiind și amenajarea unei zone verzi și de agrement.

Proiectul a fost aprobat cu amendamentul ca numele „districtul de justiție” să fie schimbat în „cartier de justiție” și să fie adăugată și o parcare subterană.

Citește mai multe detalii despre proiectul Primăriei Capitalei, pe Mediafax.ro