Primăria Sectorului 4 se extinde și se modernizează

De: Dragos Tanase / 11.12.2014, 17:00
Primăria Sectorului 4 se extinde și se modernizează
Primarul Cristian Popescu-Piedone intenționează să modernizeze și să recondiționeze sediul Primăriei Sectorului 4.

Pe lângă crearea de noi spații de birouri vor fi modernizate toate spațiile de birouri existente, precum și întreaga clădire.

Potrivit proiectului valoarea investiției se ridică la aprox. 14 milioane de lei (13.934.232 lei cu TVA), adică 3.159.689 euro, iar fondurile necesare investiției se vor obține prin Programul Operațional Regional (POR) sau Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat în ședința ordinară din 30 octombrie proiectul de hotărâre cu indicatorii tehnico-economici pentru „Modernizare și extindere a două corpuri de clădire la sediul Primăriei Sectorului 4”.

Lucrările se vor executa nivel cu nivel pentru a nu afecta activitatea funcționarilor publici și a nu schimba programul de funcționare al instituției, au anunțat autoritățile locale, la solicitarea B365.ro.

În cadrul lucrărilor de modernizare vor fi realizate un nou sistem de încălzire, rețeaua electrică, sistemul de aer condiționat, sistem de stingere a incendiului și senzori incendiu, lucrări care sunt prevăzute pentru toate corpurile de clădire ce fac parte din Proiect (sediu Primăriei Sectorului 4 și sala de ședințe).

În procesul de modernizare sunt incluse și alte lucrări precum consolidarea corpului de clădire, modernizarea rețelei de telefonie internă, termoizolarea clădirii și instalarea unui lift exterior.