Primavara se numara miresele

Apropo.ro / 13.02.2006, 15:51
Primavara se numara miresele
Daca toamana se numara bobocii, primavara este de departe anotimpul mireselor. Asta ne-o demonstreaza si targurile de nunti care nu mai contenesc. Dupa Targul de nunti de la Romexpo, firmele din domeniu si-au expus produsele la Sofitel. Si stati pe aproape ca urmeaza un Expo Mariage si la

bien savvy Daca toamana se numara bobocii, primavara este de departe anotimpul mireselor. Asta ne-o demonstreaza si targurile de nunti care nu mai contenesc. Dupa Targul de nunti de la Romexpo, firmele din domeniu si-au expus produsele la Sofitel. Si stati pe aproape ca urmeaza un Expo Mariage si la Hotel Marriott.

Prezentari de rochii de mirese si rochii pentru ocazii deosebite, coafuri speciale relizate de o echipa de stilisti talentati, torturi pentru nunti, aranjamente florale, invitatii de nunta, ornamente si multe alte lucruri specifice acestui eveniment s-au derulat in week-end la Hotel Sofitel.

De la firmele debutante pana la cele mai renumite case de moda si designeri, au venit in ajutorul viitoarelor doamne.

Alb si Negru cu colectiile semnate Agnes Toma – pentru EA si Dinasty – pentru EL au adus in atentia cuplurilor prezente la targ, rochii de seara si de cocktail, corsete, pantaloni, taioare elegante de zi, costume barbatesti cu linie foarte moderna, camasi si cravate perfect asortate.

Casa de moda Romanitza a expus cateva modele de rochii, unele dintre ele perfecte pentru miresele mai extravagnte.

Casa de moda Adeline, Maximum Chic, Gilda Collection sau Narman – pentru domni.

bien savvy Atelierul de creatie Bien Savvy a debutat cu un real succes si ne-a atras atentia atat prin eleganta rochiilor prezentate cat si prin motto-ul firmei: „Rochia Bien Savvy dauneaza grav privirilor si vindeca nesiguranta!”. La standul lor se puteau admira rochii de seara, rochii de mireasa si accesorii aferente acestora. Conceptul atelierului este dat de unicitatea produsului prin broderia manuala, nobletea materialelor, designul indraznet si abordarea inedita a materialelor.

Nici firmele organizatoare de nunti nu s-au lasat mai prejos. Casa Cochet, Emmerald Events, Funny Wedding, Simonne sunt doar cateva dintre firmele care si-au prezentat ofertele la targ.

Raluca Iorga