Primele declaraţii ale Andreei Marin despre divorţ: „Atâta vreme cât eşti într-o”…

De: Cătălina Matei / 17.11.2016, 10:57
Primele declaraţii ale Andreei Marin despre divorţ:
În ultima perioadă, Andreea Marin şi-a împărţit timpul între fetiţa ei şi proiectele profesionale pe care le are în derulare.

Divorţul de Tuncay care este în desfăşurare nu i-a schimbat vedetei principiile de viaţă. Andreea Marin este împăcată cu decizia luată şi preferă să se concentreze asupra prezentului, fără să îşi facă vreun plan după această despărţire.

Ce îi lipseşte “Zânei” din căsnicia cu Tuncay? Andreea Marin: „Ne dorim mult”

Prima şi singura dată când Andreea Marin a pozat atât de provocator! Imagini explicite

Decolteu ameţitor! Andreea Marin, în costum de baie la 41 de ani. Îţi place cum arată? – FOTO

De ce A DIVORŢAT Andreea Marin PRIMA DATĂ. Cum arată Cristian Gheorghiţă – FOTO

Andreea Marin, dărâmată: “N-am reuşit să mă pun încă pe picioare”

Ideea este că atunci când hotărăsc ceva, deja am depăşit problema. Problema există atâta vreme cât eşti nehotărât şi cât nu ştii ce vrei să faci cu viaţa ta. Atâta vreme cât eşti într-o situaţie care nu îţi face plăcere. În momentul în care am luat o decizie, am şi depăşit problema”, a declarat, pentru libertatea, Andreea Marin.

“În acest moment nu e deloc clipa în care eu să mă gândesc la o căsătorie. Nici mâine, nici peste ani de zile. Însă nu sunt genul de om care se supără pe viaţă pentru că ceva nu i-a ieşit la un moment dat. Nu are niciun rost să fii pesimist şi să-ţi spui: ‹‹Asta nu mai vreau niciodată!››. Nu ştii cu ce vine Dumnezeu cu mâna pe umărul tău, cu ce vine viaţa în braţe ca dar pentru tine. Este păcat să ai rezoluţii dure, când încă nu ştii şi mai sunt multe lucruri frumoase ce te pot aştepta”, a precizat ea.