Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre căsătoria cu Lavinia Pârva: ”Mi-ai pus cătuşe”

De: Cristiana Trifu / 16.10.2017, 12:43
Primele declaraţii ale lui Ştefan Bănică despre căsătoria cu Lavinia Pârva: ”Mi-ai pus cătuşe”
Ştefan Bănică, jurat ”X Factor” şi unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului în România , este invitatul Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Ştefan Bănică trăieşte clipe minunate, cea de-a 50-a aniversare venind cu multe bucurii pentru el. Artistul vorbeşte deschis, în premieră, despre căsătoria cu Lavinia Pârva şi despre cum au trăit ziua cea mare.

Ştefan Bănică Jr, extrem de violent cu femeile. Mama artistului dă cărţile pe faţă: „Cel mai mare defect al lui este…”

Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: „Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!” – FOTO&VIDEO

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: „Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., la începutul carierei – FOTO

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

Juratul ”X Factor” se pregăteşte acum pentru o perioadă ce se anunţă destul de aglomerată, pentru că urmează lansarea unui nou album, precum şi un turneu naţional intitulat ”Picat din lună”.

Printre piesele de pe noul album se regăseşte şi melodia ”Mi-ai pus cătuşe”, despre care artistul mărturiseşte că este un cântec de dragoste şi îi este, oarecum, dedicat soţiei sale.
Despre schimbările din viaţa sa, despre relaţia cu aleasa inimii sale, Lavinia Pârva şi despre căsătoria lor, Ştefan Bănică vorbeşte sâmbătă de la ora 13.00, într-un amplu interviu oferit Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.