Primele declarații ale lui Ștefan Stan și ale Andreei Mantea după despărțire

Apropo.ro / 07.02.2013, 11:30
Primele declarații ale lui Ștefan Stan și ale Andreei Mantea după despărțire
Andreea Mantea a aflat prin intermediul presei că iubitul ei, Ștefan Stan, îi spune ADIO. Prima declarație a Andreei...dar și ce spune Stefan despre ruptură...

Iată prima declarație a Andreei Mantea după separarea de Ștefan Stan:

Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat pentru toate cuvintele frumoase! Va multumesc pentru sustinere si va doresc numai bine din tot sufletul! Dar as vrea sa ma credeti ca ma dor ingrozitor de tare toate cuvintele urate si dure la adresa lui Stefan. Este un om superb, cum rar intalnesti! Cu cateva defecte, ca noi toti de altfel, dar plin de calitati! Foarte multe calitati printre care o voce minunata cu care iti unge sufletul cu tot ce-i mai frumos pe lumea asta! A avut un moment de lasitate poate….s-a pierdut…s-a speriat….nu stiu ce s-a intamplat, dar eu l-am iertat! Intr-o zi ma voi vindeca, imi voi curata sufletul de suferinta si voi avea puterea de a merge mai departe. Cand va fi acea zi, doar Dumnezeu stie!„, a scris Andreea pe Facebook.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Miercuri seara, Andreea Mantea a fost în lacrimi în timpul emisiunii de la Kanal D când a aflat, prin intermediul presei, că Ștefan Stan a părăsit-o.

A fost o după-amiază incredibilă. Andreea Mantea a aflat în timpul ședinței de sumar că s-a despărțit de Ștefan Stan. Te simți bine, Andreea?„, a întrebat-o Mădălin Ionescu pe colega lui.

Andreea a vrut să răspundă ceva, însă a izbucnit în lacrimi și s-a întors cu spatele la camerele de luat vederi.

Am primit amenințări de la fanele lui Ștefan Stan, să nu mai zic nimic despre el. Poate mă apuc și eu să vorbesc despre ce s-a întâmplat la spital, când m-a lăsat acolo. Am aflat din presa scrisă că ne-am despărțit„, a spus Andreea Mantea.

Mantea Stan

În prag de Ziua Îndrăgostiților, cuplul Mantea-Stan s-a dizolvat. A fost una dintre cele mai scurte relații din showbiz ce a durat câteva săptămâni.

Ce anume a dus la separare? „Motive personale” spune Stan.

Relațiile de lungă durată sunt foarte greu de ținut în zilele acestea. Există capricii, intervine neprevăzutul, fiecare e cu personalitatea lui… Ar trebui să existe compatibilitate perfectă pentru ca relația să dureze„, spune artistul.

Dacă vreți să vă povestesc despre cariera mea muzicală, o fac cu drag! Dacă mă întrebați despre cea sentimentală, prefer să tac. Să spunem că am luat o decizie și mi-am trimis sufletul în vacanță. I-am dat o pauză binemeritată. Acum mă interesează doar muzica„, a mai adăugat Ștefan.

Și parcă pentru a-i face în ciudă Andreei, Stan spune cum va petrece Sf. Valentin: „O să beau o bere, o să mă uit la cuplurile din jur și o să mă gândesc ce bine e să ai pe cineva alături„.