Primele declaraţii ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câştigat Exatlon

Apropo.ro / 24.05.2018, 10:35
Primele declaraţii ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câştigat Exatlon
Vladimir Drăghia este marele câştigător Exatlon! El s-a întors în România cu trofeul şi cu cei 100.000 de euro
Din 7 ianuarie îl vedem la “Exatlon”, show-ul filmat de Kanal D în Republica Dominicană, unde 20 de concurenţi, 10 “Faimoşi” şi 10 “Războinici”, au tras tare pentru premiul de 100.000 de euro.
Vladimir a declarat că îşi doreşte să doneze toţi banii, pentru ajutorarea copiilor bolnavi.
„Nimeni nu te poate pregăti pentru momentul acesta. Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine şi celor care încă mai cred în mine. Nu am câştigat eu, ci a câştigat cauza pentru care am luptat. Toţi cei care sunt în platou ( platoul Wowbiz n.r) sunt câştigători! Toţi ieşim din experienţa asta foarte câştigaţi!”, şi-a început Vladimir discursul de câştigător.
Ionuţ Sugacevschi a fost extrem de afectat de pierderea concursului, însă mama şi soţia l-au susţinut. „Îmi pare rău dacă am dezamăgit echipa Războinicilor. În sufletul meu voi rămâne în continuare un războinic!”, a declarat acesta.
Vladimir Drăghia, fostul „Burlacul”, se poate declara un bărbat împlinit. Are o familie minunată, cu care nu se fereşte să se mândreascăAlice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de mai mult timp. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017.