„Primele doua etape vor fi decisive in lupta pentru titlu”

Apropo.ro / 28.01.2008, 12:41
Ovidiu Petre spune ca primele doua etape din 2008 vor fi decisive in lupta pentru titlul de campioana

Ovidiu Petre spune ca primele doua etape din 2008 vor fi decisive in lupta pentru titlul de campioana.

"Important este sa ne pregatim cat mai bine si, dupa ce o sa terminam pregatirea, o sa ne gandim si la titlu. Dupa primele doua etape se va decide, in mare parte, campioana. Nu ne intereseaza ca Dinamo face pregatirea in acelasi loc cu noi. Dinamo ne va interesa in momentul in care vom avea meciul cu ei", a spus Ovidiu Petre.

Mijlocasul stelist a vorbit si despre jucatorii transferati in aceasta iarna. "Noii nostri colegi sunt jucatori de valoare, ne intelegem bine cu ei si, cu timpul, o sa fie si ei mai bine. O sa invatam si noi spaniola, o sa invete si ei romaneste, important este sa iasa bine. Concurenta este mare acum la Steaua. Trebuie sa se contureze un prim 11. Noii nostri colegi sunt seriosi, baieti de treaba si au caracter bun. Speram sa-i ajutam sa se adapteze cat mai repede", a precizat Petre.

Ovidiu Petre a mai spus ca si-ar fi dorit ca Dorel Zaharia, jucator pus pe lista de transferuri si aflat foarte aproape de un transfer in China, la Tianjin Teda, sa evolueze in continuare in Europa: "In ceea ce-i priveste pe baietii care au plecat de la Steaua, noi nu avem nicio putere. Erau baieti buni, prietenii nostri, dar sunt momente in viata cand nu depinde de noi. Mi-as dori ca Zaharia sa mearga la o echipa din Europa. Daca el alege sa mearga in China, este alegerea lui".

Jucatorii stelisti au efectuat, duminica, primul antrenament in Cipru, unde efectueaza al doilea stagiu de pregatire al iernii. Sedinta de pregatire a constat in serii de exercitii simple cu mingea, reprize de posesie si, la final, o "miuta". La finalul antrenamentului, stelistii au fost asteptati de fani pentru autografe si fotografii. Dupa-amiaza este programata recuperarea la bazin, in timp ce ultimii sositi vor efectua un antrenament separat.