Primele imagini cu Dacia Duster

Apropo.ro / 29.08.2013, 09:30
Primele imagini cu Dacia Duster
Dacia va prezenta noul Duster la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 9 septembrie 2013. Noul Duster este mai robust și mai dotat!

Partea frontală de la Dacia Duster are acum o nouă grilă, cu bandouri cromate și blocuri optice care includ lumini de zi. Farurile sunt mult mai moderne decât cele de pe actualul Duster, iar forma, mai agresivă.

Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienții noștri, păstrând totodată proporțiile inițiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fără a renunța la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster își reafirmă caracterul puternic dar își păstrează genele sale inițiale„, spune David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

duster

Practic, faceliftul aduce doar câteva tușe de modernitate la exterior, fără a schimba în mod dramatic aspectul mașinii. Impresia generală este însă pozitivă, căci acum Duster e mai actual, cel puțin dacă ne uităm la calandru.

În spate, au fost redesenate stopurile, fiind integrate elemente cromate.

Citește mai multe detalii despre noul Duster, pe Promotor.ro