Primele imagini de la „Temptation Island – Insula iubirii”. Când începe show-ul

De: Alexandra Necsoiu / 24.04.2017, 12:04
Primele imagini de la „Temptation Island – Insula iubirii”. Când începe show-ul
Noul sezon va aduce telespectatorilor noi poveşti de viaţă, noi ispite şi situaţii complet neaşteptate şi nemaintâlnite în sezoanele anterioare.

Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte reality show din această primăvară, „Temptation Island – Insula iubirii”, va debuta la Antena 1 luni, 8 mai.

Cinci cupluri din cele 2176 înscrise la casting îşi testează relaţia în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”. Cu atât mai spectaculos este faptul că pentru acest sezon s-au înscris concurenţi nu numai din România, ci şi din Anglia, Franţa, Italia, Spania, S.U.A. sau Malaezia, cupluri mixte în care un partener este român şi care, urmărind emisiunea, şi-au dorit să se redescopere în Thailanda.  

Pe parcursul a 20 de zile de filmare concurenţii şi ispitele au fost filmaţi 24 de ore din 24 cu mai multe tipuri de camere de luat de vederi, printre care 10 camere mobile, 2 aparate foto, 1 dronă, 10 camere de supraveghere. Descoperirile pe care le vor face concurenţii despre ei înşişi sau partenerii lor îi vor lua prin surprindere şi-i vor pune în faţa unor situaţii greu de gestionat.

Acest sezon se anunţă unul diferit de cele de până acum, după cum spune şi Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii. „Filmarile au fost la fel de grele şi lungi ca şi cele din sezoanele trecute. Însă veţi vedea foarte multe poveşti, cu multe întorsături de situaţie şi întâmplări neaşteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după părerea mea şi mai intens decât primele două”, precizează Radu.