Primele imagini din controversatul film erotic ”Fifty Shades Darker”

De: Cătălina Matei / 15.09.2016, 14:12
Primele imagini din controversatul film erotic ''Fifty Shades Darker''
S-a terminat aşteptarea pentru fanii filmului „Fifty Shades of Grey”. A doua parte a filmului, „Fifty Shades Darker”, va avea premiera în luna februarie a anului viitor. Până atunci, poate fi vizionat primul trailer care relevă o parte din acţiunea filmului.

Trailer-ul filmului ”Fifty Shades Darker” a fost dezvăluit marţi, alături de un prim poster al peliculei care promite să fie la fel de incitantă ca şi prima.

În această continuare a ”Fifty Shades of Grey” (Cincizeci de umbre ale lui Grey), protagoniştii Christian Grey (interpretat de Jamie Dornan) şi Anastasia Steele (Dakota Johnson), care se despărţiseră, se vor reîntâlni şi vor ajunge la un acord pe care aceasta din urmă nu îl va putea refuza.

Pentru filmarea ”Fifty Shades Darker”, cei doi îndrăgostiţi au trecut prin Paris, unde echipa de filmare a fost reperată anul trecut, în cartierele Opera Garnier şi Luvru.

În ultimele săptămâni, nume noi au fost adăugate în distribuţia filmului regizat de James Foley. Actriţa Kim Bassinger va interpreta rolul Elenei Lincoln, cunoscută sub numele de doamna Robinson, în timp ce Arielle Kebbel o va întruchipa pe Gia Matteo, provocatoarea arhitectă angajată de Christian Grey pentru a-i construi casa.