Primele pentru calificare vor fi platite pana la amicalul cu Israel

Apropo.ro / 29.01.2008, 09:58
Primele pentru calificare vor fi platite pana la amicalul cu Israel
Ionut Lupescu spune ca primele jucatorilor si membrilor conducerii tehnice a echipei nationale a Romaniei vor fi achitate pana pe 6 februarie

Ionut Lupescu spune ca primele jucatorilor si membrilor conducerii tehnice a echipei nationale a Romaniei vor fi achitate pana pe 6 februarie, cand prima reprezentativa va disputa amicalul cu Israel.

"Am demarat procedura pentru a face un imprumut bancar mai devreme pentru a plati primele staff-ului tehnic si ale jucatorilor echipei nationale. Si eu cred ca, pana la meciul cu Israelul sau imediat dupa, acesta problema se va rezolva", a spus oficialul Federatiei Romane de Fotbal.

In ceea ce il priveste pe jucatorul dinamovist Stefan Radu, transferat la echipa Lazio Roma, Lupescu a explicat ca acesta se va acomoda repede in Italia, avand in vedere ca evolueaza fundas si nu atacant. "E bine si pentru club, si pentru jucator. Pentru Radu, la 21 de ani, sa ai sansa sa joci in Italia este un lucru fantastic. Acum totul depinde de el, daca va reusi sa se adapteze la mentalitatea din Italia si la programul de pregatire. Pentru aparatori oricum este mai usor decat pentru un atacant care se duce in Italia. Asa ca am incredere ca Radu se va adapta repede", a adaugat Ioan-Angelo Lupescu.